torstai 27. joulukuuta 2012

Kyydistä pudonnutta

Vasta nyt pääsen postailemaan noista jouluaaton tapahtumista, joka menee kyllä perinteisellä kaavalla  jokavuosi. Mutta se ei tietenkään haittaa. Joissain määrin kyllä tykkäänkin perinteistä, mutta aika monessa tapauksessa ne on tylsiä. Tällänen kaikkeen kyllästyjä kun olen.  Mutta juu nyt on luvassa vähän turhankin pitkä postaus, muttakun en eilen kerinnyt koneelle ja huominen olis ollu jo ehkä vähän liian myöhässä, niin nyt aika iso kasa kuvia.


Päivällä syötiin riisipuuroa (omn nomn <3) ja sen jälkeen lähin Ilonan kanssa joulukirkkoon.




melko pian kirkon jälkee oli saunan vuoro. Tapana on ollu, että joulusaunassa on tunnelmallinen kynttilä valaistus. Yleensä iskä on laitellut kynttilät, mutta tänävuonna mä sitte pistin.

Saunan jälkeen jouluruokaa<3 (No joo siitä ei sitten ollutkaa sen enempää kuvia.)

ruuan jälkee jaettiin lahjat. (Ja avattii myös.)

Lahjojen jaon ja -avaamisen jälkeen syötiin vielä puolukka-karpalo hyytelöakkua. Olin kyllä hirveen täynnä tuon päivän jälkee, mutta sehän vähänniiku kai on noitten jouluruokien tarkotus :DD.
...................................................................................................................................................................




Vielä pari kyydistä pudonnutta joululahjaa, jotka oli molemmat käytössä ja pääsivät sen takia unohtumaan. Muki on kiva, ku se on periaatteessa joulunen, mutta ei kuitenkaa nii joulunen, ettei sitä voisi käyttää ympäri vuoden. Villasukat on myös ihanat, eikä varmaan ketään yllätä, että tällänen vilukissa tykkäilee villasukista :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti