sunnuntai 6. tammikuuta 2013

glitteriäkö taas??

Oon kyllä yrittäny ottaa kaiken irti tästä viimesestä lomapäivästä. Mutta en kyllä kykene vieläkää käsittämää, mite mä saan hinattua ahterini huomenna kouluu. Jostain syystä tää "koluinnostus" (ihanniinku sitä joskus olis ollukki...) on lentäny johonki taivaantuulii.
 Tässä viimesen 2 tunnin sisällä lakkailin kynnet, ja jos sitä sitte vielä lopettais tän sohvaperunalaiskiaisena olemisen ja lähtis vähän ulos raittiiseen pakkasilmaan (kai pakkasta)  köpöttelemään. Ja sitte takasi sohvalle kattomaa olipa kerran.


Kuvaus rekvisiittana toimi tollanen oriflamelta tilattu london hajuvesi. (Iha älyttömän hyvän tuoksusta :P) Ja vähänhän nuo kynnet on tärveltyneet. (Tai enemmänki ovat ku vähän.) Sillävälin ku olis pitäny istua kiltisti paikoillaa sormet levällää pöyällä, ni minäpä meninki sitte tökkimää jokapaikkaa ja tuossa nähää se niin todella ihana lopputulos.

Molemmissa nimettömissä on tollasia timantteja, jotka sain joululahjaks. (Ja tosiaan musta rupee tuntumaa että ripottelen pitkin vuotta tänne noita jo käyttöön otettuja lahjoja, jotka unohtu siitä itse lahjapostauksesta.)

2 kommenttia: