torstai 17. tammikuuta 2013

Onnistuneet

Tänää meillä oli valinnais liikassa lätkää<3. Ja koska oli valinnaine ni päästii pelaamaan ihan kiekolla. Oli kyllä kiva pelata, vaikka oliki aika kylmä. Ja oli kyllä ihana aurinoine ilmaki kokopäivän :)) harmivaa ku ei päässy kuvailee ku oli koulua):
Tässä olis pitkästä aikaa ONNISTUNEET  kynnet. Tälläviikolla mulla on kyllä ollu jokapäivä erilaiset kynnet, mutku mitkää ei oo onnistunu.

Ja lopuksi vielä kiellän ehdottomasti katsomasta noita kamalia pakkasesta punasia ja kuivia kynsinauhoja. Pitäis vissii rasvailla useamman kerran päivässä noita kätösiä...

4 kommenttia:

  1. Ihanan väriset kynnet! Mäkin haluaisin joskus laittaa kynsiin jotain tollasta tyttöglitteriä, mut se kuluis koulussa varmaan päivässä pois :--( Lisäksi oon tosi laiska lakkaamaan :D Mut näyttää tosi kivoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle tosta kynsien lakkaamisesta on tullu jotenki vaa tapa :))

      Poista
  2. voe hitsi että ihanat kynnet! hitto ku ite oon niin laiska laittamaan kynsiä :c
    + pieni blogin parannus ehdotus; ota tuo varmistus pois niin ihmiset jaksaa sitten enemmän heitellä sua kommenteillakin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös ehdotuksesta, en ite ollu ees tienny moisesta hidasteesta, mutta nyt ei pitäis olla enää sellasta. :)

      Poista