lauantai 27. lokakuuta 2012

Massan mukana

Lunta, lunta, lunta!!! Kuinkakohan monta kertaa luin eile jotain lumeen liittyvää Facebookin etusivulta :D. Kaikki tuntui hehkuttavan lumentuloa. Minäki kyllä tykkään lumesta, ku se valostaa kaamosaikana. Mutta sillon lumi ei oo ollenkaa kivaa ku se sataa räntänä vaakasuoraan tuulenkanssa. Ja tuollasessa räntäsateessa on kiva kävellä semmonen melkein kaks kilsaa kouluun ja koska mulla on tunnetusti aivot hukassa aina aamuisin, niin länttäsin meikit naamaan ja koska en käytä vedenkestävää ripsaria, ni ne oli poskilla kouluun päästyä. Jippii!! :DD. Tänää olikin sitte eri fiilikset talven suhteen. Aamulla ku heräsin ni aurinko paisto ikkunasta sisälle. Ei ollu liikaa pakkasta eikä satanu mitää. Ihana ilma oli kyllä <3.
 Mut tässä olis perjantain asua. (Kuvat otin vasta tänää, ku ei oikee iskeny tuo sisällä kuvaaminen sitäpaitsi naama ja tuka oli sekasin harkkojen jälkee, ni en ollu erityisen kuvauksellinen.

Päällä oli siis iskältä pöllitty lainattu jättimegaisopaksuihana villapaita :DD, mustat farkut, talvikengät, kaulaliina ja lapaset (lapaset tosin vaa ulkona).

Tommone perus talvihehkutuskuva oli iha pakko ottaa.


Minäki siis menin tällee massan mukana ja hehkutin oikee tuota talvea ja lunta, vaikka tykkäilen enemmän sellasesta espanja ilmastosta ja kesästä. Tajusin tuossa perjantaina ku hiihtelin myös koko illan tuossa villapaiassa, että ompa nuo isot villapaiat ihania ja mukavia. Et ei siinä talves oo mitää vikaa mutku se vaa kestää liian pitkää ja on kokoajan pimeetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti