torstai 18. lokakuuta 2012

Pari Päivää Kalajoella

Eilen tuli lojuttua sohvan pohjalla kokopäivä. Tulin siis vähän kipeeks (tottakai ku on lomaki). Eli siis oli huono olo ja väsytti, pelkkä ajatuskin siitä, että pitäisi tunkea jotain ruokaa suuhun kuvotti ja piti tosissaan keskittyä siihen että pysyis pystyssä. Olo oli kaikin puolin hirvee, vaikka ei oikeestaa ollu mikää, ku ei ollu kuumetta, en oksentanu kertaakaa eikä ollu nuhaa. Tänää onki sitte kaikki hyvin, vaikka maha tulee vähän kipeeks pienestäkin määrästä kevyttä ruokaa.
 Leivoin tossa äskettäin myös omena piirakkaa (kuva ja resepti myöhemmin). Omenat alkaa kyllä tulemaa kohta korvista, ku niitä tungetaan jokapaikkaan :D. Mut ei se mitää omenat on kyl hyviä.
 Tuon ihanan vesisateen takia en ole ottanut vielä yhtäkään kuvaa loman aikana. Murrr :/. Kaivelin sitte jotain kesäsiä kuvia ja löysin kalajoen reissulta otettuja. Tässä niitä siis:





Tommonen "hiekka varvas" kuva on kyllä aina pakko ottaa kun on jossai hiekkarannalla. En kyllä tiiä mikä siinäki on.



Tullessa käytiin jossai kello kahvilassa. Se oli semmonen pieni kahvila jossa oli kaikenlaisia pieniä kelloja ja siellä pihalla oli isoja kelloja joita turistitkin sai soittaa.


Kahvilassa söin muffinssin. Se oli nii söpö että en voinu jättää väliin <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti